Khraibani și-a lansat candidatura pentru primăria Motru

Deputatul Camelia Khraibani și-a lansat miercuri candidatura la primăria Motru din postura de independent. Parlamentarul a explicat cine este de vină pentru nerealizarea fabricii de brichetare a cărbunelui la Lupoaia, dar și că nu renunță la investiția privind realizarea unei unități de chimizare a cărbunelui la Motru. Alături de Khraibani au mai fost prezentați și doi colaboratori ai săi, candidați independenți la funcțiile de consilier local la Motru, o economistă și un avocat.

 Medicul Camelia Khraibani a vorbit în cadrul conferinței de lansare a candidaturii la primăria Motru despre ce a reușit să făcă pentru zona Motru, dar și despre proiectele pe care a promis că le va realiza din postura de parlamentar și pe care nu a reușit să le ducă la îndeplinire. "Ca fișă a activității mele de deputat, aceasta vine pentru a da o explicație celor care m-au ales, ce am făcut eu până în acest moment în perioada în care am fost deputat. Fișa oricărui deputat începe prin a spune numărul de absențe. Am zero absențe, 46 de luări de cuvânt, 26 de întrebări și interpelări, 75 de proiecte legislative din care 15 materializate în legi, 45 de declarații politice. Am avut și proiecte majore, nu mă feresc să spun că am avut și proiecte care nu au fost duse la bun sfârșit. La momentul cuvenit voi da explicația, de ce cred că acestea nu au fost duse la bun sfârșit. Respectiv proiectul de brichetare la Lupoaia pentru care am militat și am ajuns în faza în care trebuia să fie deschis. Decizia aparținea Complexului Energetic Oltenia", a declarat Camelia Khraibani, candidat la primăria Motru.

Khraibani a vorbit și despre investiția privind gazeificarea cărbunelui, pe care a promis că o va duce la îndeplinire încă din campania din 2012. "Este proiectul de suflet la care nu am renunțat. Cred că va avea un viitor acest proiect făcut împreună cu Academia Română", a mai spus Khraibani. 

Despre acest proiect spunea administratorul special al Regiei Autonome pentru Activități Nucleare că l-a găsit "aruncat pe la minister" și că are de gând să-l implementeze la Drobeta Turnu Severin.

Kraibani a spus că a readus trenul la Motru, că a ajutat la reabilitarea unor școli din Slivilești și Samarinești, a unei biserici din Bolboși, că a atras investiții în aparatură medicală la spitalul din Motru de 740.000 lei, etc.  

 Candidați independenți

În cadrul conferinței care a avut loc într-un restaurant din municipiul Motru și-au mai lansat clandidaturile și avocatul Leontin Virgil Chițimia, dar și economista Sofica Claudia Ghimiși. Chițimia și-a anunțat și demisia din PSD și din funcția de vicepreședinte al organizației de tineret. Ghimiși a spus că vrea să creeze la Motru un centru de dezvoltare și încurajare a aptitudinilor copiilor pentru organizarea timpului liber. Cei doi vor candida ca independenți pentru Consiliul Local Motru.

Galerie foto


Vizualizări: 1,581

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: