Remiza cu șase goluri de pe Municipal i-a lăsat pietoni pe fotbaliştii lui Trică

Chiar dacă puţinii spectatori din tribunele Stadionului Municipal s-au bucurat de şase goluri, „spectacolul” din iarbă al echipei ACS Viitorul n-a fost pe placul antrenorului Eugen Trică și nici al finanțatorului Nicolae Sarcină. Fotbaliștii aduși cu autocarul la stadion, de la hotel, au fost lăsați din nou la stadion, la fel ca la Filiaşi, a informat liga2.ro.

În etapa a 2-a a play-out-ului Ligii 2, ACS Viitorul Târgu Jiu și Unirea Constanța au remizat, scor 3-3, la Târgu Jiu. Echipa lui Eugen Trică a dominat autoritar prima repriză și a intrat doar cu un gol avantaj la cabine. După pauză, Răzvan Vespe părea că a adus liniştea gazdelor dar  ”dubla” lui Adrian Niţă reușită în ultimele zece minute „i-a scos din minți pe antrenorul Eugen Trică și pe finanțatorul din umbră al Viitorului Târgu Jiu, Nicolae Sarcină”, a informat liga2.ro, singura sursă care oferă informaţii de la toate jocurile din Liga 2. „La fel de supărat ca Eugen Trică a fost și Nicolae Sarcină. Conform martorilor, imediat după joc, acesta a coborât de la lojă și a ordonat șoferului de pe autocar să-i lase pe jucători la stadion și să nu-i mai ducă la hotel, unde erau cazați. Sarcină a făcut același lucru și după meciul de la Filiași, din turul 4 al Cupei României, pierdut de echipa sa cu scorul de 2-3, pe 8 septembrie 2021, cu echipa locală din Liga 3. De supărare, ”patronul” a dat ordin ca autocarul să plece de la stadion, iar jucătorii au revenit la Târgu Jiu, pe o distanță de 75 de kilometri, cu ce au putut, cum s-a descurcat fiecare. Cristian Lupuț pregătea la vremea respectivă echipa și inclusiv el a trebuit ”să iasă la ocazie”, a scris sursa citată.

Majoritatea jucătorilor din lot sunt cazaţi la hotel, pentru că nu sunt din Târgu Jiu, aceştia deplasându-se cu autocarul clubului la meciuri şi antrenamente.

Galerie foto



Vizualizări: 1,300

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: