ACS Viitorul Târgu Jiu, aproape de umilinţă în meciul cu Constanţa

ACS Viitorul Târgu Jiu avea un meci uşor programat în a doua din play-out, dar nu a profitat de avantaj şi a fost la un pas chiar să piardă. După ce a condus pe tabelă la un scor confortabil, echipa lui Eugen Trică a fost egalată pe final de meci.

Meciul disputat la Târgu Jiu, în etapa a doua din această fază a campionatului, cu Unirea Constanța, s-a încheiat la egalitate, scor 3-3. Elevii lui Eugen Trică au condus însă jocul şi se îndreptau spre o victorie dar formația din Constanţa, pregătită de Leonard Strizu, a revenit de la 1-3 în partida de la Târgu Jiu.

Oaspeţii au marcat de două ori în ultimele 10 minute și au scos un punct care însă nu ajută prea mult penultima clasată. Ciprian Rus a deschis scorul pentru ACS Viitorul Târgu Jiu în minutul 5, dar Andreas Chirițoiu a restabilit repede egalitatea, în minutul 9, de la 11 metri.

Scorul s-a făcut apoi 3-1 pentru gazde, în urma reușitelor lui Gabriel Dodoi, din minutul 27, și a lui Răzvan Vespe, din minutul 70. Din minutul 80, Unirea Constanța a forțat și mai mult și a redus din diferență chiar cu 10 minute înaintea finalului, prin Adrian Niță, cu o execuție superbă, de la distanță, de la 30 de metri. Același Niță a reușit alt gol de senzație, de la aproximativ 25 de metri, în minutul 87, iar meciul s-a terminat la egalitate, scor 3-3.

Unirea Constanța rămâne pe penultimul loc în Grupa B a play-out-ului Ligii 2, locul 6, cu 12 puncte, devansând doar Astra, care are -1 punct. ACS Viitorul Târgu Jiu  ocupă locul 3, cu 28 de puncte, la egalitate cu echipa de pe locul 4, Ripensia Timişoara.

Vizualizări: 401

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: