Pandurii, debut cu eşec în play-off

Pandurii Târgu Jiu nu a mai fost o „nucă tare” pentru liderul CSM Reşiţa şi la primul meci din play-off. Gorjenii au fost învinşi sâmbătă în meciul de debut în faza a doua a sezonului, după ce remizaseră cu reşiţenii în ambele jocuri din sezonul regulat.

CSM Reşiţa s-a confruntat cu un complex „Pandurii” în prima pare a sezonului, formaţia gorjeană fiind singura pe care nu a putut să o învingă.

Echipa lui Dan Alexa a scăpat însă de acest complex după meciul din prima etapă a playoff-ului. Cu mari probleme de lot, gorjenii neavând nici măcar suficienţi jucători pentru foaia de meci, Pandurii a fost o pradă destul de uşoară pentru lider.

Singura formaţie care i-a ţinut în şah pe reşiţeni în campionat a plecat învinsă din Valea Domanului după un joc în care s-a deschis scorul din penalty. CSM Reşiţa a condus la pauză cu 1-0, după ce Vali Lazăr a deschis scorul în minutul 21, dintr-un penalty acordat la un henţ în careu. Vali Munteanu a stabilit scorul partidei în minutul 50, finalizând cu o scăriţă trimisă din marginea careului peste portarul Opriţa.

Trecând peste cele două reuşite, una din fază fixă, jocul a fost unul relativ echilibrat, cu ocazii multe chiar şi pe o vreme capricioasă, care a adus când soare, când ploaie, şi chiar şi grindină. CSM Reşiţa şi-a consolidat astfel poziţia de lider iar Pandurii s-a îndepărtat şi mai mult de locul doi din play-off, după ce şi echipa din Deva a câştigat în prima etapă.

Vizualizări: 704

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: