CSM Târgu Jiu U 13 a câştigat Turneul 1 Semifinal

Continuă sezonul excepţional al echipei de baschet feminin U13 a CSM Târgu Jiu. Cu două victorii extrem de clare în primul Turneu Semifinal, CSM Târgu Jiu este aproape calificată la Turneul Final.

CSM Târgu Jiu a trecut fără probleme de ACS Gladius Târgu Mureș, scor 75-15. În cea dea doua partidă de la turneu, CSM Târgu Jiu a dispus de LT Lucian Blaga Reghin, scor 71-28. CSM Târgu Jiu trebuia să joace şi cu CSS Botoşani, dar echipa din Moldova nu s-a prezentat la turneu, astfel că CSM Târgu Jiu, formaţie pregătită de profesorul Laurenţiu Răuţ a terminat pe primul loc Turneul 1 Semifinal şi şi-a asigurat în mare măsură prezenţa la Turneul Final.  

”Vrem să terminăm grupa pe primul loc și să ne calificăm la Turneul Final”, declara pe site-ul CSM, înainte de începerea turneului, antrenorul Laurențiu Răuț care le-a felicitat pe jucătoarele Under 13 ani pentru modul în care au abordat acest turneu. Antrenorul a ţinut să le mulţumească tuturor celor implicaţi în susţinerea echipei, primarului Municipiului Târgu Jiu, prezent la turneu, celor de la CNTV pentru implicare, dar şi celor care au venit să le susţină pe baschetbalistele sale.

La meciurile tinerelor jucătoare a asistat și Marcel Romanescu, primarul Municipiului Târgu Jiu, care a ţinut să le încurajeze pe fete şi să le felicite pentru performanţa obţinută.

Vizualizări: 160

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: