Încă o echipă a retrogradat matematic din Liga 2

Se ştiu deja trei dintre echipele care vor retrograda din Liga 2 în acest sezon după ce şi Astra a retrogradat matematic în această etapă. Dacia Unirea Brăila și Dunărea Călărași sunt primele echipe retrogradate din Liga 2, din Grupa A, în Grupa B fiind cunoscută doar o echipă retrogradată.

A doua etapă a play-out-ului Ligii 2 a rezolvat încă o necunoscută a acestui sezon. Rezultatele înregistrate în meciurile de sâmbătă au decis a treia retrogradată matematic din eșalonul secund, din cele cinci care vor fi în total la final. După Dacia Unirea Brăila și Dunărea Călărași, Astra este a treia echipă din această ediție de campionat care retrogradează matematic în Liga 3. Pentru formația din Giurgiu, campioană a României în 2016, câștigătoare a Cupei României în 2014 și deținătoare a două Supercupe ale României, în 2014 și 2016, urmează, cel mai probabil, desființarea la finalul acestui sezon, având în vedere marile probleme financiare pe care le are și cele circa 20 de milioane de euro datorii deținute, din cauza cărora a intrat și în insolvență.

Dintre echipele deja retrogradate, Dunărea Călăraşi şi Astra sunt echipe care au venit recent în Liga 2 din prima ligă, având mari probleme şi din punct de vedere sportiv după ce au intrat în insolvenţă.

Vizualizări: 1,524

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: