Surpriză la derby-ul FCSB - Universitatea Craiova

Meciul dintre FCSB şi Universitatea Craiova s-a încheiat cu scorul de 0-2 deşi bucureştenii erau favoriţi. Oltenii au obținut o victorie importantă în etapa a 3-a din play-off după ce trupa lui Laurențiu Reghecampf a trecut peste problemele de lot din ultima săptămână.

În fața a aproape 25.000 de spectatori, FCSB a început tare meciul, iar în minutul 3 a avut prima ocazie. Atacurile roș-albaștrilor au continuat, iar în minutul 9, Malcom Edjouma a trimis mingea în poartă dar arbitrul Horațiu Feșnic nu a validat golul pentru un henț al mijlocașului.

După ce Vinicius a reluat periculos cu capul, în minutul 37, Universitatea  Craiova a dat lovitura, după o fază controversată, în urma căreia Feșnic a dictat penalty. Andrei Ivan a intrat în careu, a făcut o fentă, simulând că trage la poartă, a mai înaintat doi metri și a căzut după ce a fost atacat de Iulian Cristea. Tot Andrei Ivan a fost cel care a transformat, fără emoții, penalty-ul. Intrat în minutul 64, Ovidiu Bic a marcat un gol de generic după 10 minute. Mijlocașul de 28 de ani a reluat din prima, cu exteriorul, din colțul careului mare. Mingea s-a dus perfect, în vinclul porții lui Târnovanu, iar portarul roș-albaștrilor nu a avut ce să facă.

Până la final, FCSB nu a mai avut forța să pună probleme la poarta lui Pigliacelli, iar Craiova a plecat cu toate cele 3 puncte.

Universitatea Craiova este pe locul 3 dar se apropie la 4 puncte ce FCSB. Oltenii au 33 de puncte, iar formația roș-albastră are 37.

Vizualizări: 1,278

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: