„La acest meci toţi trebuie să gândim cu inima alb-albastră!”

Unul dintre oficialii clubului Pandurii care a avut parte în trecut de dispute cu cei de la Universitatea, managerul general Viorel Temelescu aşteaptă cu nerăbdare jocul de dumincă, dar nu are patimi deosebite în privinţa rezultatului ca în anii trecuţi. Acesta speră ca derbiul de la Craiova să constituie un spectacol deoarece patimile negative dintre cele două cluburi au dispărut.
 Viorel Temelescu recunoaşte că pentru craioveni meciul e mai important decât pentru Pandurii care vin cu un moral bun, din postura de lider neînvins după două etape. Pentru Craiova, care are ca obiectiv din nou un loc de cupe europene, meciul e destul de important şi victoria e necesară: „În meciul de la Craiova focul e la ei. Noi am avut două rezultate bune, dacă vom câştiga ne vom bucura, un meci egal ne va mulţumi, dar nici o înfrângere nu ne va demoraliza.Sper să fie un spectacol, un adevărat derbi oltenesc. Cred că între noi şi Universitatea Craiova au dispărut de mult patimile negative. Tot ceea ce se va întâmpla în teren să fie o întrecere sportivă şi cel mai bun să câştige.”
Temelescu a mai precizat că Pandurii şi-au apărat corect şansele în faţa Craiovei de fiecare dată şi n-au câştigat pe alte căi niciodată: „Nu a fost nici un scandal în returul campionatului trecut când noi ne-am apărat şansele în mod corect. Nu am câştigat pe căi neortodoxe. Important e ca publicul să înţeleagă că stadionul şi inimile noastre din Gorj sunt alb-albastre, stadionul şi inimile lor sunt tot alb-albastre. Părerea mea este că la acest meci toţi trebuie să gândim cu inima alb-albastră.”
Oficialul de la Pandurii şi-a exprimat regretul că gazdele nu vor putea conta pe Dănănae care s-a accidentat la meciul cu Ungaria al Naţionalei: „Orice jucător titular sau din primii 14 este o mare pierdere. Îmi pare rău de Dănănae, băiatul a jucat bine cu Ungaria şi după câte am înţeles o să stea mai mult timp accidentat.”


Vizualizări: 108

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: