La închisoare după două zile de la eliberare

Poliţiştii Formaţiunii Poliţie Rurală din cadrul Poliţiei Municipiului Tg. Jiu au dispus reţinerea pe timp de 24 de ore, a doi bărbaţi din comuna Teleşti, pentru comiterea infracţiunii de furt calificat. Cei în cauză sunt suspectaţi că au sustras bunuri în valoare de 3.500 lei.

           

            Continuând investigaţiile pentru identificarea autorilor într-un caz de furt sesizat ca fiind comis de către persoane necunoscute, poliţiştii Formaţiunii Poliţie Rurală au documentat activitatea infracţională a doi suspecţi din comuna Teleşti, judeţul Gorj, C.P., de 41 ani şi C.C.C., de 22 ani.

            Din probatoriul administrat de către poliţişti s-a stabilit că în perioada 25-29 iulie a.c., suspecţii au pătruns în mod repetat, pe timpul nopţii, în magazia unui imobil situat pe raza comunei Teleşti, iar de aici au sustras mai multe umbrele de terasă, mese şi scaune, partea vătămată, un târgujian de 32 de ani, evaluând bunurile sustrase la suma de 3.500 de lei.

Ulterior, suspecţii au valorificat aceste bunuri, unor cetăţeni din comuna Teleşti.

Pe parcursul anchetei, poliţiştii au recuperat bunuri în valoare de 2.500 de lei, acestea fiind restituite părţii vătămate.

Miercuri, 3 august a.c., poliţiştii au dispus reţinerea celor doi suspecţi pe bază de ordonanţă pe timp de 24 de ore şi i-au introdus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al I.P.J. Gorj, urmând ca astăzi, 04.08.20011, să îi prezinte cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, Parchetului de pe lângă Judecătoria Tg. Jiu.

Reamintim că la data de 01.08.2011, poliţiştii i-au mai reţinut pe cei doi cei doi suspecţi, pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, constând în aceea că în noaptea de 31.07/01.08. 2011, împreună cu o altă persoană, au sustras dintr-o anexă a unui bărbat de 68 de ani, din comuna Arcani, un capac şi o ţeavă din cupru, evaluate de partea vătămată la suma de 3.000 lei.

Prezentaţi cu propunere de arestare preventivă unităţii de parchet, împotriva suspecţilor a fost dispusă măsura obligării de a nu părăsi localitatea de domiciliu pentru o perioadă de 29 de zile.

Poliţiştii continuă activităţile de investigare şi cercetare în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a suspecţilor şi recuperării prejudiciului.

Vizualizări: 121

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: