La luptă din nou pentru medalii naţionale

Luptătorii de la CSM Târgu Jiu se antrenează din nou pentru medalii la malul mării. Alexandru Beşliu, Eduard Popescu şi Octavian Mitoi participă la Turneul Final al Campionatului Naţional Individual şi al Cupei României de Seniori şi Cadeţi

Luptătorii gorjeni se bat din nou pentru medalii la malul mării. Alexandru Beşliu, Eduard Popescu şi Octavian Mitoi vor participa la Turneul Final al Campionatului Naţional Individual şi al Cupei României de Seniori şi Cadeţi de la Constanţa, competiţie care are loc în perioada 14-17 octombrie.

Organizate sub egida Federaţiei Română de Lupte, întrecerilor vor fi găzduite de Sala Sporturilor din Năvodari, acolo unde sute de luptători vor intra pe saltea în  cadrul turneului final al Campionatului Naţional Individual de cadeţi şi al Cupei României la lupte libere, greco-romane şi lupte feminine pentru seniori. Printre ei se numără şi sportivii gorjeni Alexandru Beşliu şi Eduard Popescu, cu dublă legitimare CSM Târgu Jiu - CS Pandurii, la seniori, dar şi Octavian Mitoi, legitimat la CSM Târgu Jiu, la cadeţi.

Alexandru Beşliu va intra pe saltea la categoria 97 de Kg, Eduard Popescu la categoria 125 de Kg, în timp ce la cadeţi, Octavian Mitoi, va concura la categoria 71 de Kg.

Vizualizări: 243

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: