La Pandurii se fac planuri pentru viitorul sezon

Pandurii Târgu Jiu nu a reuşit ce şi-a propus pentru acest sezon, participarea la barajul de promovare în Liga 2. Chiar dacă sperau să poată ataca promovarea în acest campionat, gorjenii nu pot acum decât să facă planuri pentru următorul sezon în această privinţă.

Gorjenii de la Pandurii nu au avut o situație financiară prea bună şi nu au plătit la timp unii jucători care au evoluat sezonul trecut, astfel că au pierdut procesele cu aceştia şi nu au mai putut face transferurile dorite de antrenorul Mario Găman în iarna acestui an.

Acum atenţia antrenorilor se îndreaptă către viitorul sezon şi spun că vor încerca să atace promovarea în Liga 2. Fostă vicecampioană a României în 2013, Pandurii așteaptă acum decizia judecătorilor în procesul de insolvenţă pentru a ataca din nou, în sezonul următor promovarea în eșalonul secund. ”Avem echipă tânără şi dacă ne ajută Dumnezeu ca să plătim acele restanțele către jucătorii străini și să ni se ridice interdicția la transferuri, cu cinci-șase jucători cu experienţă, de care am avea nevoie în vară, cred că sezonul viitor putem face o echipă foarte frumoasă aici. Așteptăm, la finalul acestei luni, finalizarea procesului de insolvenţă. Locul echipei Pandurii nu e în Liga 3”, a declarat, pentru liga2.ro, antrenorul Mario Găman care a făcut planuri şi pentru perioada de transferuri din iarnă dar nu a putut aduce nici un jucător şi a fost nevoit să lucreze cu „materialul clientului”.

Pandurii va încheia în week-end acest sezon după care se va lua o decizie asupra politicii viitoare a clubului în ceea ce priveşte transferurile de jucători, pentru că este clar deja că o mare parte din lotul actual nu corespunde acestui obiectiv de promovare în Liga 2.

Vizualizări: 676

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: