UCB Târgu Jiu a demarat campania de transferuri

Sub titlul „Vom fi mai puternici, vom fi mai buni!”, echipa de handbal masculin a Universităţii Constantin Brâncuşi din Târgu Jiu a anunţat începerea campaniei de transferuri. Universitarii gorjeni vor să formeze o echipă mai puternică în noul sezon şi se pregătesc deja pentru acest lucru deşi jucătorii sunt în vacanţă.

Clubul Universităţii "Constantin Brâncuși" din Târgu Jiu a anunţat că a demarat deja campania de transferuri pentru sezonul viitor. În primă fază se doreşte căutarea jucătorilor aflaţi la final de contract cu alte echipe, jucători doriţi de staff-ul tehnic. „Deși s-a încheiat de foarte puțin timp sezonul competițional actual al Diviziei A la handbal masculin, staff-ul echipei de handbal masculin a clubului nostru sportiv a înaintat o listă cu jucătorii doriți la echipa universitară gorjeană. Este vorba de o serie de jucători experimentați, aflați în ultimele 6 luni de contract și care se pot transfera la alte echipe”, a precizat într-un comunicat oficial directorul UCB Târgu Jiu, Virgil Popovici care a anunţat cum va fi suplinită plecarea căpitanului de echipă Ivăşchescu: „Pentru a suplini absența căpitanului echipei noastre, Bogdan Ivășchescu, care s-a înțeles deja cu prim-divizionara CSM Bacău, dar și pentru a completa lotul pe posturile deficitare, conducerea clubului nostru s-a înțeles deja, de principiu, cu 3 jucători, urmând ca in aceasta săptămână să finalizeze negocierile cu alți doi, a căror identitate va fi făcută publică la data oficializării transferurilor”.

UCB Târgu Jiu aşteaptă la reunire, pentru probe, şi un alt jucător, care a evoluat în ultimul sezon pentru divizionara CSU Galați.

Vizualizări: 132

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: