Lupta pentru promovare în Liga 2 se duce până în ultima etapă

Se cunosc deja 18 echipe din 20 care se califică la primul baraj de promovare în Liga 2.  Doar într-o serie se mai dă lupta pentru locul 1 până în ultima etapă, în timp ce în trei serii nu este încheiată bătălia pentru locul 2. Pandurii a ratat deja lupta de mai multe etape, fiind acum pe locul patru în seria 7 din play-off. 

Doar o etapă a mai rămas de disputat din play-off-ul Ligii 3 și mai sunt puține necunoscute privind echipele clasate pe primele două locuri în cele zece serii, formațiile care vor merge apoi în manșa semifinală a barajului de promovare în Liga 2. Înaintea ultimei runde, programată vineri și sâmbătă, din cele 20 de echipe care merg la primul baraj de promovare sunt cunoscute 18.

Nouă din zece sunt sigure deja de clasarea pe locul 1 în seria lor, în timp ce șapte din zece știu că vor termina pe locul 2. Echipe care și-au asigurat matematic prezența la baraj sunt: Dante Botoșani, Foresta Suceava (ambele din Seria 1), SC Oțelul Galați, CSM Focșani (ambele din Seria 2), CS Afumați (Seria 3), Progresul Spartac, CS Tunari (ambele din Seria 4), AFC Odorheiu Secuiesc, FC Pucioasa (ambele din Seria 5), CSM Slatina (Seria 6), CSM Reșița, CSM Deva (ambele din Seria 7), CSC Dumbrăviţa, CSC Ghiroda şi Giarmata Vii (ambele din Seria 8), CS Hunedoara, Metalurgistul Cugir (ambele din Seria 9), Minaur Baia Mare și CA Oradea (ambele din Seria 10). În doar două serii, a 3-a și a 6-a, încă nu este încheiată lupta pentru calificarea la primul baraj de promovare. În Seria a 3-a lupta pentru locul 2 se dă între SC Popești Leordeni (48 puncte) și Farul Constanța 2 (47 puncte), în timp ce în Seria a 6-a în ultima etapă se decide dintre CSM Alexandria (49 puncte) și Viitorul Dăești (49 puncte) cine va termina pe poziția secundă. La egalitate de puncte și la final, Viitorul Dăești, acum pe locul 3, va fi avantajată de primul criteriu de departajare și va urca pe locul 2.

Vizualizări: 597

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: