Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

La spitalul din Târgu Jiu nu se mai fac bronhoscopii

Una din măsurile luate de Corpul de Control al ministrului Sănătății, Sorina Pintea, este aceea că la spitalul din Târgu Jiu nu se mai pot face bronhoscopii. Corpul de control a verificat situația prezentată în presă, conform căreia medicul pneumolog Elena Vlad s-a plâns în fișa unei paciente de salarizarea necorespunzătoare și de lipsa personalului.

Medicul ar fi refuzat să facă o bronhoscopie, dar Corpul de control a constatat altceva și anume că spitalul din Târgu Jiu nu este autorizat pentru așa ceva. A spus-o și ministrul Sănătății, Sorina Pintea, atunci când a fost la Târgu Jiu. “Această procedură, bronhoscopia, presupune un spaţiu, un filtru. Este o procedură invazivă. Nu o facem unde ne taie capul”, a comentat Sorina Pintea.

Medicul Elena Vlad se teme însă că vor trece ani până când situația va fi rezolvată. “Consecință a bunei organizări și legalității de funcționare este închiderea bronhoscopului în SJU Tg Jiu de către Corpul de Control! Poate o să-l punem din nou în funcțiune după trei ani de referate”, a scris medicul pe pagina de socializare. (A.A.)

Vizualizări: 1,759

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: