La un pas de a muri de frig

A ajuns la spital aproape fără suflare din cauza frigului de afară. Este vorba de un localnic din comuna Stoina. Omul a căzut în stradă şi a stat în zăpadă ore bune.

Temperaturile scăzute din ultimele zile au făcut prima victimă în Gorj. Un bărbat de 44 de ani din comuna Stoina a ajuns în stare gravă la spitalul de Urgenţă Târgu Jiu după ce a stat căzut în stradă câteva ore şi a îngheţat de frig. Gheorghe Băluţă a fost adus la spital în stare de inconştienţă. Nimeni nu ştie ce s-a întâmplat cu omul, cum a fost posibil să stea atâta tip căzut în zăpadă fără să fie observat. Medicii i-au acordat bărbatului îngrijirile medicale necesare însă sunt rezervaţi în privinţa şanselor de supravieţuire. „A fost adus la spital în şoc hipotermic. Temperatura corpului a fost cu mult mai mică decât cea normală. sperăm că-şi va reveni, s-ar fi putut întâmpla o nenorocire dacă ar fi stat mai multe ore în zăpadă“, spune Liliana Crăciun, medic UPU Gorj.

Medicii sfătuiesc oamenii să nu consume foarte multe băuturi fierbinţi în sezonul rece întrucât temperatura corpului nu creşte ci scade extrem de mult.

Vizualizări: 136

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: