Lovită pe trecerea de pietoni

O femeie a fost lovită în plin azi de dimineaţă pe trecerea de pietoni de un taximetrist doljean. Totul s-a întâmplat în faţa Tribunalului Gorj, de unde taximetristul trebuia să ia o avocată şi din neatenţie, susţine el, a acroşat o femeie de pe trecerea de pietoni. La faţa locului s-a deplasat imediat un echipaj de poliţia pentru a stabili cauzele şi împrejurările în care s-a produs evenimentul rutier.

 „A fost o neatenţie. Eu mă uitat să iau pe cineva şi nu am văzut când femeia mi-a sărit în faţă de pe trotuar pe trecerea de pietoni. Nu am avut viteză şi am lovit-o un pic”, a spus taximetristul.

Martorii susţin că bărbatul a venit cu viteză şi nu a mai putut evita femeia care era în mijlocul străzii dar pe trecerea de pietoni „ A venit cu viteză şi a dat direct în ea şi a aruncat-o pe trotuar. Ea l-a văzut că vine cu viteză dar era în mijlocul străzii şi nu a mai avut ce face”. Victima a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean din Târgu-Jiu şi din fericire a scăpat cu câteva traumatisme uşoare. „Este victima unui accident de circulaţi. Este în afara oricărui pericol dar are câteva traumatisme”, susţine Liliana Crăciun, medic UPU.

Vizualizări: 123

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: