Lambu candidează împotriva lui Bucurescu la Slivileşti

Consilierul local din Slivileşti, Valentin Lambu, este decis să candideze împotriva lui Sorin Bucurescu pentru funcţia de primar, în 2012.

Rivalitatea dintre cei doi este atât de mare, încât, săptămâna viitoare Lambu va merge la Comisia de Cercetare de pe lângă Curtea de Apel Craiova pentru a demonstra că averea lui Bucurescu este mai mare decât ceea ce a constatat ANI. Consilierul a precizat, la Interviurile Infinit FM, că nu-şi doreşte cu orice chip funcţia de primar, aşa că, dacă Sorin Bucurescu îşi va pierde scaunul, în perioada următoare, datorită incompatibilităţii stabilite de inspectorii de integritate, renunţă la candidatură.

Social-democraţii îl susţin în continuare pe Sorin Bucurescu, până când instituţiile statului îi dovedesc vinovăţia, şi anume c-ar fi obţinut pe perioada celor două mandate de primar foloase necuvenite.

Purtătorul de cuvânt al PSD, Ciprian Florescu, crede că, până în alegerile din 2012, există riscul ca  primarii PSD să fie ţinta unor scandaluri mediatice generate de anchete penale.

Vizualizări: 152

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: