Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Lansare de carte la Novaci

Lansarea Monografiei „Dumitru Brezulescu” a avut loc ieri, la Novaci, localitatea natală a marelui orator. Monografia a fost realizată de Ion Ciorogaru, iar la marele eveniment cultural au participat personalităţi marcante ale culturii gorjeneşti, dar şi locuitori din zona Novaciului. „Evenimentul a fost deosebit de important având în vedere personalitatea marelui orator Dumitru Brezulescu. Monografia a apărut la Editura Centrului Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Gorjeneşti iar costurile tipografice au fost suportate de Obştea Banca Gilortul”, a declarat Viorel Surdoiu.

Dumitru Brezulescu s-a născut la 20 septembrie 1879, la Hiriseşti, localitatea Novaci. A devenit cunoscut ca un orator talentat şi a încercat prin meseria de avocat să le ia mereu apărarea ţăranilor. Este fondatorul Băncii Populare „Gilortul” din Novaci dar şi a Bibliotecii care numără peste 2.000 de volume. A murit prematur la 12 iulie 1916 în Bucureşti.

Vizualizări: 123

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: