Bugetul lui Călinoiu îl lasă fără voturi pe Hanu

Repartizarea bugetului de către Consiliul Judeţean Gorj a dat peste cap planurile primarilor. Aceştia nu-şi pot duce la bun sfârşit proiectele începute. La Motru, spre exemplu, primarul spune că cele 15 miliarde primite de la Consiliul Judeţean sunt insuficiente, astfel că se va împrumuta în bancă pentru a face un parc de agrement. Primarul este supărat pentru că, dacă nu va realiza ştrandul...va pierde voturi.

Printre proiectele pentru care primăria Motru a solicitat fonduri de la Consiliul Judeţean se numără şi construirea unui parc de agrement. Acesta constă într-un ştrand, bazin pentru copii şi bazin pentru adulţi, teren de sport, parcare şi vestiare. Proiectul a fost făcut, însă pentru a fi pus în aplicare este nevoie de 50 de miliarde de lei vechi. Dacă nu va putea accesa fonduri europene, primarul localităţii Motru, Dorin Hanu, spune că va face un credit bancar. „Primăria Motru nu s-a împrumutat în Bancă până acum însă dacă nu vom putea beneficia de fonduri europene cu o cofinanţare mică, vom fi nevoiţi să o facem”, a precizat Dorin Hanu, primarul municipiului Motru.

Dorin Hanu: „Ştrandul aduce voturi”

Primarul  Dorin Hanu vrea cu orice preţ să ducă la bun sfârşit acest proiect, susţinând că acest lucru va determina populaţia să-i acorde votul la viitoarele alegeri locale. „I-am spus preşedintelui Consiliului Judeţean Gorj, Ion Călinoiu, că ştrandul va aduce multe voturi însă din nefericire nu mi-a dat banii pentru a-l face. Cu fonduri europene sau credit bancar tot am să duc la bun sfârşit acest proiect”, a spus Dorin Hanu, primarul localităţii Motru. Tinerii din Motru nu vor să conceapă că nu sunt bani pentru construirea parcului. „Ni s-a promis că vom avea unde să mergem vara să facem o baie sper să se ţină de cuvânt, pentru că nu toţi au posibilitatea să meargă la Bala sau Rovinari”, a spus Alina Pănescu din Motru.

Galerie foto


Vizualizări: 132

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: