Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Chivu: Să-şi ia lumânări din banii consilierilor

Ultima ședință de Consiliu Local din Rovinari s-a lăsat cu blesteme pe capul primarului Robert Filip. Supărați că primarul vrea să reducă indemnizația consilierilor locali de la 5% la 1%, consilierii PNL s-au revoltat și le-au ieșit pe gură blesteme.

Proiectul de hotărâre este doar la nivel de intenție însă chiar și așa liberalul Laurențiu Chivu nu și-a putut stăpâni nervii și l-a blestemat pe Filip, o înregistrare cu el ajungând şi pe site-urile de socializare. ”Vreau să fac o mică precizare, nu scrieți acolo dar vă spun eu din tot sufletul meu, să dea Dumnezeu să-și ia tămâie și lumânări de banii ăia 170 de lei, banii consilierilor”, ar fi spus Laurențiu Chivu, consilier local PNL. Primarul Robert Filip a spus încă de acum câteva săptămâni că ar vrea să reducă indemnizațiile consilierilor locali iar cu acești bani să facă proiecte pentru comunitate. ”Am avut niște discuții cu grupurile de consilieri, unele dintre grupuri, care sunt mai serioase, și ajunsesem la o concluzie că dacă găsim un proiect serios o să facem un proiect de hotărâre să reducem indemnizația de la 5 la 1% pentru că la început de mandat toata lumea a spus că vine cu intenții bune, asta a fost toată discuția”, a spus primarul din Rovinari, Robert Filip. Potrivit primarului supărarea consilierilor liberali ar fi pornit de la faptul că ei fac parte dintr-o singură comisie de lucru la nivelul Consiliului Local. ”Cine este de vină că toți consilierii au votat să facă parte dintr-o singură comisie pentru că ei s-au gândit că dacă fac parte dintr-o comisie o să muncească mai puțin și o să ia bani mai mulți. S-au păcălit”, a mai spus Filip.

Vizualizări: 2,477

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: