Le arde de glume înainte de alegerile de la Teleşti

Deputatul Alin Văcaru le transmite foştilor colegi din PSD să se concentreze mai bine şi să nu piardă alegerile aşa cum au păţit în această vară. „Le recomand să se concentreze mai bine să nu piardă şi la Teleşti cum s-a întâmplat la Târgu Jiu şi la Drăguţeşti”, a fost declaraţia deputatului Alin Văcaru.

În replică, social-democraţii spun că nu se va relua episodul din vară. Siguri pe ei, pesediştii spun că pleacă, din start, cu prima şansă.. „Îi mulţumim domnului deputat pentru grija pe care ne-o poartă. Vom avea grijă să câştigăm alegerile, pentru că suntem foarte bine organizaţi şi la nivel judeţean şi la nivelul localităţii Teleşti. Oricare dintre candidaţii care s-au înscris în această competiţie nu au habar de ce înseamnă administraţie”, a declarat Anca Borduşanu, purtătorul de cuvânt al PSD Gorj.

La fel de politicos a răspuns şi Romulus Bîldea, fostul primar din Teleşti: „Eu îi mulţumesc pentru grija pe care ne-o poartă şi pentru faptul că ne susţine. Chiar dacă îşi face probleme, ştie că vom câştiga. Noi stăm cu scuturile ridicate. Suntem pregătiţi pentru orice fel de atac din partea contracandidaţilor”.

Bîldea a revenit şi asupra declaraţiei pe care a făcut-o în privinţa candidatului ALDE căruia nu îi dădea nicio şansă din cauza vârstei şi a lipsei de experienţă. După ce a fost „înţepat” de Dian Popescu, liderul ALDE, fostul primar Bîldea a mai nuanţat vorbele. „A fost o glumă pe care au interpretat-o greşit. Faptul că este tânăr nu este un atu în faţa candidatului nostru. În administraţie, experienţa este cea care trebuie să primeze. Nu l-a acuzat nimeni. Îi urăm succes. La vârsta dumnealui, eu am stat opt ani viceprimar şi apoi am câştigat primăria. A fost o glumă când am spus că e tânăr şi nu are cum să câştige”, a declarat Bîldea.

Vizualizări: 421

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: