Primul candidat oficial la Teleşti. ALDE: Mărim echipa de primari

Cristian Mischie este primul candidat care s-a înscris oficial în cursa pentru Primăria Teleşti. Candidatul ALDE e convins că îşi va învinge contracandidaţii în bătălia politică din 5 noiembrie.

„Am încredere foarte mare în cetăţenii comunei Teleşti. Când o să câştig primăria, inclusiv consilierii PSD o să-mi acorde sprijinul, pentru că avem relaţii de prietenie, suntem oamenii localităţii, nu cred că o să pună probleme la niciun fel de proiect în folosul comunităţii”, a declarat Cristian Mischie.

Alături de Cristi Mischie, luni, 16 octombrie, la depunerea candidaturii a fost şi primarul ALDE din Rovinari, Robert Filip. „O să mărim echipa de primari de la Gorj şi până la urmă primarii ALDE au confirmat prin fapte ce pot să facă, au câştigat bătălii politice mari. Îi recomand candidatului să nu se implice în scandalul politic, pentru că pe oameni nu-i mai interesează; să-şi urmărească ţelul”, a declarat primarul Robert Filip, primarul ALDE la Rovinari.

Coordonatoarea campaniei de la Teleşti, Niculina Mocioi, se declară şi ea convinsă că, odată implicate cele mai puternice organizaţii ALDE, Cristi Mischie va avea doar de câştigat. „Împreună putem câştiga Teleştiul şi eu sunt convinsă că vom fi împreună în această campanie. Vom merge pe promovarea candidatului nostru, dar nu vom închide ochii dacă vom constata ilegalităţi”, a spus fostul deputat Niculina Mocioi.

Vizualizări: 659

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: