Opt gorjeni duși în arest. Poliția: Toleranță zero!

Nu mai puțin de opt bărbați au fost duși în arest într-un interval de 24 de ore, pentru comiterea unor fapte cu violență.

Trei dintre ei sunt din comuna Aninoasa și au fost reținuți miercuri pentru 24 de ore, pentru săvârşirea infracţiunilor de ameninţare, tulburarea ordinii şi liniştii publice, violare de domiciliu, lovire sau alte violenţe, ultraj şi complicitate la ultraj. Aceștia au între 20 și 44 de ani.

Cei trei au săvârșit mai multe fapte cu violență în perioada 2016-2019, cea de ultraj fiind împotriva personalului silvic, fapt pentru care Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Cărbuneşti a reunit cele nouă cauze aflate în cercetări și le-a preluat în anchetă proprie. În cauză polițiștii au pus în executare șase mandate de aducere emise de Judecătoria Târgu Cărbuneşti.

Tot miercuri, poliţişti din cadrul Secţiei 9 Poliţie Rurală Novaci au fost sesizaţi de o femeie, de 29 de ani, din comuna Baia de Fier, cu privire la faptul că tatăl său, de 58 de ani, s-a întors la domiciliu, încălcând astfel ordinul de protecție provizoiriu, emis de polițiști, la data de 11 februarie a.c..

Din verificările efectuate de polițiști la fața locului a reieșit faptul că cele sesizate se confirmă, iar bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj.

În aceeași zi de 13 februarie, poliţişti din cadrul Poliţiei Orașului Turceni au reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj patru tineri cu vârste cuprinse între 23 și 41 de ani, toți din comuna Țânțăreni, bănuiți de săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe și tulburarea ordinii și liniștii publice. Aceștia, la data de 9 februarie, în timp ce se aflau în incinta unui local public, din satul Izvoarele, pe fondul unui conflict spontan și al consumului de alcool, ar fi exercitat acte de violență asupra unui bărbat, de 31 de ani, din orașul Turceni. Victima a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, nefiind necesară internarea.

IPJ Gorj transmite într-un comunicat că va avea toleranță zero față de astfel de fapte.

Vizualizări: 6,133

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: