Lemne pe datorie pentru încălzirea unei primării din Gorj 

Situație disperată la o primărie din județul Gorj. Funcționarii unității administrativ teritoriale din comuna Alimpești riscă să lucreze în frig în acest sezon rece, pentru că la buget nu sunt bani pentru achiziția de lemne.

Stocul de lemne de anul trecut este pe final, la fel și banii de la buget. ”Avem probleme cu achiziția de combustibil solid pentru încălzirea primăriei. Avem doar câteva de anul trecut și nu ne ajung. În plus de asta prețul a crescut foarte mult și acum nu avem bani în buget să cumpărăm.  Am avea nevoie de aproximativ 15.000 de lei și sperăm să primim o rectificare bugetară sau să încercăm să luăm lemne pe datorie, dacă o să putem. Trebuie să rezolvăm cumva. Este bine că am apucat în primăvară să luăm lemne pentru școli.”, a declarat primarul din comuna Alimpești.

Și măsurile de austeritate nu se opresc aici. ”O să încercăm să facem economii pentru că nu avem de ales. Am pus deja becuri economice, calculatoarele nu le mai ținem în priză, le folosim doar când avem nevoie. Cu salariile am mai avut probleme, și suntem învățați să luăm banii și la două trei luni”, a mai precizat edilul.

Vizualizări: 1,512

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: