Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Lemnele rămase după toaletarea copacilor, la nevoiașii din Motru

Primăria Motru prin Direcția Publică de Asistență și Protecție Socială Motru a început acțiunea de distribuire a pachetelor de alimente către persoanele aflate în nevoie de pe raza municipiului pentru a le putea aduce o mica bucurie, acum în prag de sărbători, dar si pentru a putea treace mai usor peste această perioadă, transmite primarul Cosmin Morega.

De asemenea, zilele trecute, prin dispoziția primarului Morega, Direcția Publică Motru a distribuit lemnele provenite din toaletarea arborilor de pe raza municipiului către persoanele nevoiașe din satele apartinatoare de Motru.

"Cred că până acum nu s-a făcut un astfel de gest în prag de sărbători, fără vreun interes politic", a comentat un localnic pe pagina de socializare.

Vizualizări: 776

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: