Bunicii care fac decorațiuni de Crăciun. Vezi unde!

Bătrânii din comuna gorjeană Peștișani s-au simțit pentru o zi copii. Aceștia au participat la un atelier de creație în cadrul proiectului ”Bunicii Comunității” și au realizat îngerași din carton. Lucrările realizate de vârstnici au împodobit apoi bradul de Crăciun din Centrul de Zi de la Brădiceni.

Atelierul de creație la care au participat bunicii înscriși în proiect a avut ca temă decorațiunile de Crăciun. Împreună cu animatorul socio-educativ, au realizat îngerași din carton.

Activitatea a fost una distractivă, dar și utilă pentru vârstnici, pentru că ei au învățat cum să facă același lucru acasă, împreună cu nepoții. De asemenea, au scris mai multe felicitări pentru generația tânără pe care mai apoi le-au decorat cu propriile desene.

La finalul activității, toți ce prezenți au participat la împodobirea bradului de Crăciun din Centrul de Zi de la Brădiceni, informează organizatorii evenimentului.

La aceste acțiuni pot participa persoanele neînregistrate în serviciul social - centrul de zi, pentru a conștientiza avantajul socializării și a identifica activitățile oferite de centru și la care ar dori să ia parte. După informare cei prezenți au participat la diverse jocuri.

Galerie foto





Vizualizări: 1,081

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: