Liberalii au primit promisiuni că vor avea miniştri de la Gorj

Consilierii locali şi primarii PNL au fost felicitaţi joi seara de liderii partidului, Alina Gorghiu şi Vasile Blaga, pentru că nu au plecat la alte formaţiuni politice atunci când PSD a dat o ordonanţă care permitea migraţia. Aceştia au primit promisiunea că, dacă vor avea rezultate bune în alegeri, organizaţia poate propune miniştri.

La PNL au mai rămas 14 primari, dar de joi seara au 15, după ce primarul din Leleşti Marian Rotaru a fost prezentat oficial ca membru al partidului. El s-a prezentat scurt copreşedinţilor spunând că nu este un trădător şi că nu a venit să încurce, ci să ajute. Rotaru va fi inclus în sondajul PNL pentru Primăria Târgu Jiu, alături de Marcel Romanescu, Victor Banţa, Nicolae Bobu, Niculina Mocioi şi Eduard Berca.

Sondajul va începe, potrivit declaraţiilor Alinei Gorghiu, pe 10 noiembrie. Cei doi copreşedinți de la Gorj, Tudor Barbu şi Dan Vîlceanu, au fost avertizaţi să aleagă cel mai bun candidat. “Să nu stabiliţi candidatul la colţul mesei. Cei mai buni să candideze”, a declarat Blaga.

În discursurile lor, cei doi copreşedinţi l-au atacat pe Victor Ponta, au vorbit despre unitatea din partid, iar cei 600 de membri au primit promisiunea că dacă vor avea un scor bun ar putea numi miniştri. “Cum spune Vasile Blaga, inteligenţa nu e doar în Bucureşti. Dacă sunteţi uniţi şi veţi obţine un rezultat bun veţi fi reprezentaţi la nivel naţional”, a spus Alina Gorghiu. Acelaşi lucru l-a susţinut şi Blaga: “De la Craiova am avut destui miniştri, de aici nu am avut”. România are de ani buni un prim-ministru deputat PSD de Gorj, dar asta nu s-a simţit în economia judeţului.

Vizualizări: 152

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: