Liberalii au schimbat primarul din Rovinari

Liberalii din Rovinari au decis ieri în şedinţă de Consiliu Local să-l schimbe pe Claudiu Vodislav din funcţia de primar. Locul acestuia a fost ocupat de Florin Ungureanu, iar Vodislav va fi viceprimar în cadrul primăriei.

Senatorul PNL Tudor Barbu a precizat că actuala echipă va rămâne până la alegerile de anul viitor. ”Ieri, la Rovinari situaţia administraţiei locale, care este liberală, s-a rezolvat. Am avut miercuri o şedinţă operativă cu cei doi copreședinți, cu factorii responsabili de acel colegiu şi cu cei implicați din Rovinari și am decis ca domnul Florin Ungureanu să preia interimar funcția de primar la Rovinari. Va fi în echipă cu domnul Vodislav. Aceasta va fi  echipa primar-viceprimar interimari până la alegerile locale”, a spus Tudor Barbu, copreședintele PNL Gorj.

Cât privește situația juridică a lui Laurențiu Chivu, senatorul Barbu a spus că ar putea intra în cursa internă pentru primăria Rovinari. ”Așteptăm să vedem ce întâmplă cu dosarul aflat pe rol al domnului Chivu pentru ca să știm care va fi viitorul politic al domnului Chivu și spun asta ca să fiu cinstit, am spus încă din mai că domnul Chivu este un om de dreapta, susțin și acum acest lucru, dacă domnia sa va dori să vină alături de PNL va fi primit cu brațele deschise și va intra, dacă va dori, în măsurătorile noastre pentru o candidatură internă pentru primăria orașului Rovinari”, a spus senatorul Tudor Barbu.

Vizualizări: 253

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: