Senatorul care i-a luat interviu lui Michael Jackson

Senatorul Tudor Barbu s-a săturat să fie jignit de politicienii din judeţul Gorj. Supărat că este făcut otevist şi circar, Barbu a trecut în revistă câteva din personalităţile pe care le-a intervievat când lucra în TVR: Michael Jackson, Jacques-Yves Cousteau, George Bush, Jacques Chirac sau Hosni Mubarak.

Tudor Barbu a vorbit ieri, în conferinţă de presă, despre cariera lui în calitate de jurnalist, declarând că a făcut interviuri în exclusivitate cu personalităţi mondiale şi că aceia care l-au făcut măscărici sunt neica nimeni în drum. În ultima vreme, senatorul Barbu a tot fost atacat de fostul liberal şef Dian Popescu, care l-a catalogat drept un circar. ”Mi s-a spus că sunt circar, că sunt un măscărici şi un golan de Dămăroaia. Da, sunt crescut în Dămăroaia, un cartier minunat al oraşului Bucureşti şi asta pentru proşti şi inculţi cartierul Dămăroaia este un cartier pentru văduve de război, mari mutilaţi de război şi orfani. Tatăl meu a fost orfan de război şi bunica mea văduvă, bunicului meu i-au rămas oasele în Primul Război Mondial”, a explicat Tudor Barbu.

Senatorul spune că deţine nu mai puţin de patru premii internaţionale pentru presă şi şase interne. ”În viaţa mea de ziarist, modestă, am făcut interviuri în exclusivitate cu George Bush, cu Mubarak, preşedintele Egiptului, am făcut singurul interviu din Europa de Est cu Jacques-Yves Cousteau, nu a dat niciun interviu de la Viena până la Moscova decât lui Tudor Barbu, şi am fost singurul care am făcut interviu cu Michael Jackson, astea sunt în patrimoniul meu ca ziarist, nu mai pun ministrul de externe al Federaţiei Ruse, deja sunt mici, nu mai pun cu Jacques Chirac, pentru că nu am făcut când era preşedinte. S-a spus despre mine otevistul, circarul, măscăriciul, păi măscăriciul are patru premii internaţionale de presă şi şase interne. Un premiu Corneliu Coposu şi premiul România Mare, asta înseamnă să fii foarte tare. Am ajuns să fiu după 30 de ani de televiziune cârtit de nimeni, neica nimeni, să fiu făcut măscărici”, a declarat Tudor Barbu, copreşedintele PNL Gorj.

michael_jackson_tvr_1

michael_jackson_tvr_2

Vizualizări: 215

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: