Liberalii cer răspunsuri de la Aparegio: Ceva e putred acolo!

Conducerea Aparegio s-a încurcat în minciuni vrând să explice ce se întâmplă cu fecalele din canalizare transformate în nămol în staţia de epurare din Târgu Jiu. Directorul Aparegio, Traian Pătrăşcoiu, declara că are contract cu Polaris pentru ridicarea acestuia, dar societatea a negat, menţionând că ia de la Aparegio doar peturi, materiale care se ridică la suprafaţă.

Aşadar, rămâne întrebarea, ce se întâmplă cu nămolul? Discuţia a început după ce un cetăţean a filmat un salariat al Aparegio care deversa rahatul din Târgu Jiu într-un canal şi de acolo ajungea în Jiu. Ancheta a fost cam moale, compania plătind o amendă de 5.000 de lei, iar IPJ Gorj a deschis dosar penal. Liberalii solicită Consiliului Judeţean un răspuns clar, dar şi rapoarte financiare începând cu 2015. „Acolo se întâmplă ceva care nu e în regulă. Dumnealui afirmă că are un contract cu Polaris, Polaris neagă. Nu e în regulă. Ce face cu nămolul? Ce se întâmplă? E o chestie cam putredă acolo, aş vrea să verificaţi. Vă rugăm să vă aplecaţi cu atenţie asupra acestui”, a declarat în şedinţă liberalul Dragoş Păsărin.

Preşedintele CJ Gorj a promis că va furniza informaţiile solicitate, inclusiv rapoarte financiare. Liberalii i-au cerut lui Cosmin Popescu să prezinte, în următoarea şedinţă, şi situaţia de la IDP, acolo unde oamenii sunt neplătiţi din februarie. (A.A.)

Vizualizări: 631

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: