Prunariu de la PSD face opoziţie în Consiliul Judeţean

Intervenţie a consilierului judeţean PSD Mihai Prunariu în şedinţa Consiliului Judeţean Gorj, în care s-a arătat nemulţumit de faptul că se modifică aproape lunar organigrama Spitalului Judeţean Târgu Jiu.

În şedinţa de marţi, au fost promovaţi într-un grad superior asistenţi debutanţi, care au devenit asistenţi medicali, dar şi un psiholog practicant pe un post de psiholog specialist. Totodată, pe lângă modificările de mai sus, a fost înfiinţat şi post de medic specialist, specialitatea nefrologie. Mihai Prunariu a votat împotrivă şi a sugerat că posturile ar fi pentru anumite persoane. „Domnule preşedinte, văd că aproape în fiecare şedinţă de Consiliu Judeţean modificăm organigrama şi statul de funcţii la Spitalul Judeţean. Nu mi se pare în regulă şi am două întrebări. Ori facem posturi după persoane, ori conducerea de acolo nu are nicio prognoză vizavi de organigramă şi statutul de funcţii. În fiecare şedinţă tot modificăm organigrama”, a spus reprezentantul partidului care are majoritate în CJ Gorj.

Prunariu a mai cerut ca atunci când se discută organigrame şi bugete, managerii să fie prezenţi. „Au fost la comisii şi au dat toate explicaţiile necesare”, a răspuns Cosmin Popescu, acesta fiind singurul comentariu.

Vizualizări: 567

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: