Liberalul Gorgotă s-a hotărât să candideze

Organizarea alegerilor interne la liberalii din judeţ, la o dată ce nu este cunoscută deocamdată, dar care este în orizontul de timp al următoarelor luni, l-a făcut pe Daniel Gorgotă să se gândească la o posibilă candidatură a sa pentru o funcţie de conducere în fruntea filialei.

Gorgotă aspiră să devină membru al Biroului Permanent Judeţean şi e convins că va obţine suficient de multe voturi pentru a deveni vicepreşedinte al organizaţiei. El spune că în perioada următoare va discuta şi cu colegii săi pentru a vedea exact sprijinul de care se bucură în rândul acestora, liberalul mai încercând în trecut să devină şef al PNL Târgu Jiu, atunci el fiind ameninţat de şefii organizaţiei judeţene cu excluderea, ca urmare a declaraţiilor pe care le-a făcut. „Am convingerea de data aceasta că voi fi susţinut de colegii mei din teritoriu pentru o astfel de funcţie. Voi merge la organizaţiile din judeţ şi voi discuta cu colegii din partid pentru a mă asigura de sprijinul necesar şi sper să fiu ales membru în Biroul Permanent Judeţean”, spune Gorgotă.

În trecut, acesta a mai fost vicepreşedinte al unei organizaţii judeţene de partid, dar nu la PNL, ci la PDL, unde, în 2004 s-a ocupat chiar de campania electorală din Gorj a prezidenţiabilului de atunci Traian Băsescu. Ulterior, Gorgotă a fost exclus din PDL, iar în 2009 s-a orientat către PNL, unde a venit alături de fostul lider al filialei Dan Morega, în dorinţa de a susţine candidatura lui Mircea Geoană la preşedinţia României. În 2010 acesta şi-a încercat norocul la şefia PNL Târgu Jiu, fiind la un pas de excludere, după ce a pus în discuţie conţinutul bazei cu membrii de partid ai filialei. Atunci a fost exclus din rândurile liberalilor Ion Răuţ, cel care, acum, sub conducerea USL, a devenit director de resurse umane la Complexul Energetic Oltenia, liberalii care l-au dat afară din partid mai având de aşteptat ceva vreme pentru a prinde şi ei vreun post mai important în structura companiei energetice.

Vizualizări: 250

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: