Liceenii, în febra examenelor

Elevii din clasele a XI-a și a XII-a au început simularea examenului de Bacalaureat. Prima probă, cea de la limba și literatura română, le-a dat mari bătăi de cap elevilor. Vestea bună este că notele nu vor fi trecute în catalog, scopul simulării fiind evaluarea stadiului de pregătire al elevilor.

”Nu a fost greu, dar având în vedere că urmează un examen național, sigur trebuie să ne pregătim mai mult. M-am pregătit pentru aceste simulări, nu pot spune că nu, dar tot timpul e loc de mai bine. Sper să iau notă mare, măcar 8”, a spus un elev de clasa a XI-a. Altora subiectele li s-au părut extrem de grele, mai grele ca anul trecut. ”Nu a fost ușor, pot să spun că a fost chiar greu. Ținând cont că sunt și la un profil de mate-info, mi s-au părut grele. Asta e, ne pregătim mai mult pentru examenul din vară. Anul trecut mi s-au părut totuși mai ușoare”, a spus o elevă de clasa a XII-a.

Calendarul simulărilor la bacalaureat continuă miercuri cu proba obligatorie a profilului și joi cu proba la alegere. Rezultatele vor fi comunicate elevilor în data de 18 martie însă notele nu se trec în catalog.

Vizualizări: 250

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: