Liceu din Târgu Jiu, în doliu

Este tristețe în mai multe instituții din Târgu Jiu după decesul celui ce a fost profesor Stelian Florescu la vârsta de 66 de ani pe care o împlinise pe 7 iulie, cu o zi înainte de a muri. Profesor la Liceul de Artă din Târgu Jiu, acesta a decedat după o grea suferință. A fost colaborator al mai multor instituții de cultură din județ, care au transmis condoleanțe. 

"Colectivul Liceului de Arte ”Constantin Brăiloiu” deplânge, cu adâncă durere în suflet, dispariția prematură a colegului său, profesor STELIAN FLORESCU. Veți rămâne veșnic în inimile noastre! Drum lin printre îngeri! Sincere condoleanțe familiei și multă putere!"

"Colectivul Școlii Populare de Artă Târgu Jiu îsi exprimă regretul profund pentru trecerea în neființă a prof. STELIAN FLORESCU. Transmitem sincere condoleanțe familiei îndoliate. Dumnezeu să-l odihnească în pace!"

"Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Gorj își exprimă profundul regret pentru trecerea în neființă a excepționalului coleg și prieten, Stelian Florescu și este alături de familia îndurerată. Vom păstra veșnic amintirea unui om deosebit și a unui desăvârșit profesionist. Dumnezeu să îl odihnească în pace!"

Înmormântarea va avea loc miercuri, 10 iulie, la ora 13, la Cimitirul Municipal Tg-Jiu.

Vizualizări: 5,297

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: