Licitație de 1,5 milioane de euro la CE Oltenia

Complexul Energetic Oltenia organizează licitație deschisă pentru atribuirea unui contract de închiriere autovehicule de transport marfă și industrial, cu şofer, pentru carierele și secțiile Mentenanță Mecanică din cadrul EMC Roșia-Rovinari, EMC Jilț și EMC Motru.

Contractul este împărțit în 15 loturi, fiind nevoie de închirierea a nu mai puțin de 34 de autovehicule.

„Prin contractarea acestor servicii se va asigura buna desfășurare a activității de aprovizionare continuă cu diferite piese de schimb şi materiale, transport pentru reparaţii a diferitelor subansamble, evacuarea diferitelor materiale din cariere în condiţii grele de drum şi în teren accidentat, deplasarea personalului muncitor, a formaţiilor specializate, a sculelor şi dispozitivelor necesare intervenţiilor accidentale, efectuarea reparaţiilor, reviziilor şi intervenţiilor la mecanismele de ridicare coborâre a utilajelor conducătoare din cadrul fluxurilor tehnologice şi/sau alte puncte de lucru din cariere, în condiții grele de drum și teren accidentat”, se arată în caietul de sarcini.

Suma pusă la bătaie de CE Oltenia este de 6,2 milioane de lei, fără TVA. Durata contractului este de 12 luni. Firmele interesate pot transmite oferta numai în format electronic, în SICAP, până la data de 28 octombrie, ora 15.00.

Vizualizări: 2,491

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: