Licitație de aproape 60 de milioane de lei la CE Oltenia

Complexul Energetic Oltenia organizează o licitație de aproape 60 de milioane de lei. Caută să închirieze peste 200 de utilaje și echipament de construcții și de lucrări publice.

“Lucrările executate cu utilaje de construcții sunt importante şi constau în lucrări miniere de nivelare şi terasare a treptelor de lucru a excavatoarelor de mare capacitate și a instalațiilor de haldat, împingerea cărbunelui în depozite de cărbune, curățirea și nivelarea fronturilor de lucru, lucrări tehnologice de ripări, prelungiri, scurtări de benzi transportoare şi alte lucrări de amenajare drumuri, execuţie de canale pentru scurgerea apelor de pe treptele de lucru, curățirea canalelor şi a jompurilor de la staţiile de evacuare a apelor, lucrări de mentenanță”, au transmis oficialii companiei.

Valoarea totală a contractului este de 58,3 milioane de lei.

Lucrarea este împărțită în nouă loturi. Utilajele vor fi direcționate către Sectoarele Roșia, Peșteana, Tismana, Pinoasa, Jilț Sud, Jilț Nord și la Roșiuța, Lupoaia și Husnicioara. Cei mai mulți bani, peste 10 milioane de lei, sunt alocați pentru UMC Roșia – Peșteana, unde este nevoie de 36 de utilaje de construcții.

Firmele interesate au termen până la data de 22 iunie să depună documentele solicitate ca să poată participa la licitație. 

Vizualizări: 1,725

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: