Licitaţie la Săuleşti pentru dotarea căminului cultural

Primăria Săuleşti va achiziţiona o centrală termică, mobilier, costume populare şi aparatură electronică de ultimă generaţie pentru dotarea căminului cultural. Printr-un proiect pe fonduri europene, autorităţile locale au obţinut 70.000 de euro pentru dotări. Clădirea căminului cultural din Săuleşti a fost reabilitată în urmă cu aproximativ trei ani de către primărie, cu bani din bugetul local.

Autorităţile locale de la Săuleşti vor scoate la licitaţie, în această săptămână, achiziţionarea de mobilier şi echipamente electronice pentru căminul cultural. Asta după ce, în urmă cu puţin timp, a fost semnat un contract de finanţare, pe fonduri europene, ce are o valoare de circa 70.000 de euro. „Am semnat cererea de finanţare cu AFIR, am finalizat caietul de sarcini, iar în aceste zile publicăm licitaţia în SEAP. Este vorba de un proiect pe fonduri europene, care are o valoare de 70.000 de euro, bani care vor fi folosiţi pentru dotarea cu centrală termică, jaluzele, draperii, cortină electrică, mese, scaune, aparatură pentru sonorizare şi multe echipamente de acest gen”, a declarat Constantin Drăghici, primarul comunei Săuleşti. 
Autorităţile locale vor să reînvie tradiţiile zonei prin înfiinţarea unor ansambluri de dansuri şi muzică populară pentru copii. „Proiectul vizează şi achiziţionarea de costume populare pentru băieţi şi fete. Vrem să înfiinţăm un ansamblu de dansuri şi muzică populară pentru că avem copii talentaţi pe raza comunei. Vom colabora şi cu Bărbăteştiul, cu doamna bibliotecară de acolo, pentru că dumnealor au amenajat un cămin cultural tradiţional. Noi vrem să reluăm tradiţiile, nu vrem să se piardă”, a mai precizat primarul Constantin Drăghici.
 

Vizualizări: 5,043

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: