Licitație pentru noile troleibuze din Târgu Jiu

Ministerul Dezvoltării a reluat licitația pentru achiziționarea a 20 de troleibuze pentru municipiul Târgu Jiu.

Este vorba de 11 troleibuze normale și 9 troleibuze cu autonomie extinsă, de circa 12 metri lungime, destinate transportului public urban de călători din Târgu Jiu.

Valoarea estimată a contractului este de 49 de milioane de lei, fără TVA.

„Licitația pentru primele 20 de troleibuze care vor veni la Târgu Jiu a fost publicată pe SEAP. După mai multe piedici (vă reamintesc că această licitație a fost reluată ca urmare a faptului că ne-au fost solicitate mai multe documente, iar proiectul a fost ținut foarte mult timp la sertar în timpul guvernării PSD, lucrurile fiind grăbite după schimbarea acesteia), Ministerul Dezvoltării organizează această licitație, iar ofertele se vor depune până în data de 20.10.2020”, a anunțat primarul Marcel Romanescu.

Licitația este una deschisă. „Pentru a încuraja competiția în piața producătorilor de troleibuze, beneficiarul a decis să împartă prezenta achiziție în două loturi, vizând respectiv cele 11 troleibuze «clasice» (fără autonomie) și respectiv cele 9 troleibuze cu autonomie în afara rețelei catenare”, potrivit caietului de sarcini.

Vizualizări: 944

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: