Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Licitaţie

Cabinet individual de insolvenţă Văduva Constantin, lichidator judiciar al debitorului SC Glaudenmir Com SRL, societate aflată în faliment ce face obiectul dosarului nr. 986/98/2012, scoate la vânzare prin licitaţie publică:

Imobil compus din: -teren 2901 mp, clădire degradată 50 mp şi gard de 8 m.

Imobilul este situat în intravilan loc. Tg-Jiu, cartier Slobozia, nr. 209A, jud. Gorj, cu nr. cadastral 38803, înscris în carte funciară nr. 38803 a municipiului Tg-Jiu.

Modalitatea de vânzare este în bloc a bunurilor mai sus menţionate, prin licitaţie publică cu strigare. Valoarea imobilului scos la vânzare este de 46.910 lei exclusiv TVA.

Licitaţia va avea loc în Tg-Jiu, str. Tudor Vladimirescu nr. 15, et. 2, interfon 09, în fiecare zi de joi, ora 11.00, începând cu data de 14.02.2013, până la vânzarea acestuia.

Participarea la licitaţie este condiţionată de achiziţionarea caietului de sarcini de la lichidatorul judiciar şi depunerea garanţiei de 20% din preţul de pornire la licitaţie a imobilului. Documentele de participare la licitaţie şi dovada plăţii garanţiei se vor depune cel târziu cu o zi înainte de ţinerea licitaţiei, până la ora 12.00.

Oferta financiară se va depune în plic sigilat la sediul lichidatorului odată cu documentele de participare la licitaţie.

Cei care pretind vreun drept asupra bunurilor supuse licitaţiei sunt invitaţi să anunţe lichidatorul judiciar înainte de data stabilită pentru vânzare şi să-i comunice documentele justificative.

Informaţii suplimentare la tel/fax 0353-408.452, mobil 0766-309.306.

Vizualizări: 122

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Diverse:

Citește și: