Licitații de 20 de milioane de lei la CE Oltenia

Complexul Energetic Oltenia organizează două licitații deschise pentru închirierea de utilaje cu operator pentru carierele Tismana și Pinoasa. Acordul-cadru se va încheia pe o perioadă de 2 ani. În cariere vor ajunge, cel mai probabil, utilajele prestatorilor tradiționali de servicii.

Pentru cele 54 de utilaje de care are nevoie, CE Oltenia oferă peste 19 milioane de lei, fără TVA.

Potrivit caietelor de sarcini, utilajele de construcții sunt necesare pentru executarea lucrărilor de pregătire a producției și de mentenanță în procesul de extracție a lignitului, respectiv lucrări de nivelare a platformelor, amenajare a terasamentelor, împingerea unor volume de steril, nivelarea materialului depus în halde sau execuția și întreținerea drumurilor. 

Tot aceste utilaje sunt folosite pentru efectuarea unor lucrări tehnologice de ripare, de scurtare sau prelungire a benzilor transportatoare de mare capacitate sau la decolmatarea canalelor de scurgere a apelor.

Este vorba de buldozere, excavatoare, buldoexcavatoare, autogredere sau dumpere articulate.

Cele mai multe utilaje vor fi închiriate pentru Cariera Tismana din Cîlnic. CE Oltenia pune la bătaie peste 11 milioane de lei, pentru a închiria 31 de utilaje cu operator.

Firmele interesate pot depune oferte până pe data de 15, respectiv, 16 iunie.

Vizualizări: 2,004

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: