Lider USR către PNL: Ați început cu stângul

Deputatul USR Iulian Bulai susţine că PNL ”a început cu stângul” pentru că a trimis la Bruxelles propunerea Adinei Vălean fără consultarea Parlamentului. ”Luna de miere nici nu începuse, şi iată prima palmă”, susţine deputatul, care acordă o bulină neagră PNL.

”Adina Vălean a fost numită şi acceptată Comisar European fără consultarea Parlamentului României. O bulină neagră pentru PNL. Aşteptam de dimineaţă să fim convocaţi deja pentru a fi consultaţi pe această propunere. Încă nu am primit nicio convocare a Comisiei de Afaceri Europene (CAE), unde sunt membru, din partea Birourilor Permanente Reunite. Prima încălcare a acordului dintre USR si PNL”, a scris, miercuri, pe Facebook, deputatul Iulian Bulai.

Acesta a spus că ”luna de miere nici nu începuse, şi iată prima palmă”.

”Şi asta era poate cea mai soft solicitare din acord. Aţi început cu stângul, dragi colegi!”, a mai scris deputatul USR pe Facebook.

Premierul Orban a făcut două propuneri după ce s-a consultat cu președintele Iohannis, și anume Adina Vălean și Siegfried Mureşan. Conform CE, atât Sigfried Mureşan, cât şi Adina Vălean s-au descurcat bine la interviuri, preşedintele ales al CE optând pentru Vălean, prezentată drept un europarlamentar experimentat.

Vizualizări: 1,866

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: