Lider PNL Gorj: Toți șefii de deconcentrate să își dea demisia

Primarul liberal de la Roșia de Amaradia, Liviu Cotojman, a spus că toți șefii de instituții deconcentrate ar trebui să demisioneze, pentru ca noul guvern să numească alte persoane. "Toți șefii de deconcentrate ar trebui să își înainteze demisiile", a spus Cotojman, precizând că așa se întâmplă într-o țară normală.

Cotojman este convins că, în lipsa demisiilor, va avea loc o evaluare în urma cărora șefii de instituții își vor pierde funcțiile. "Cu siguranță în perioada următoare se va face o evaluare a tuturor șefilor de deconcentrate. În urma evaluării, cu siguranță șefii de deconcentrate își vor pierde funcțiile, pentru că nu vor corespunde nici ca activitate prestată până în prezent, nici pentru punerea în aplicare a măsurilor guvernamentale viitoare", a explicat Liviu Cotojman.

Președintele PNL Gorj, Dan Vîlceanu, este însă de părere că trebuie procedat cu echilibru. "Nu am avut niciun fel de discuții la partid despre schimbări de șefi la deconcentrate", a spus Vîlceanu la Radio Infinit.

La rândul lui, președintele PNL Târgu Jiu, Marcel Romanescu, este de părere că evaluările trebuie făcute de ministerele de resort, nu de partid.

Vizualizări: 3,169

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: