Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Lingăul şi analfabetul din politica locală. Vezi cine sunt!

Un nou schimb dur de replici între şeful judeţului şi deputatul UNPR. Preşedintele Consiliului Judeţean s-a supărat din cauza ultimelor declaraţii făcute de Dan Ilie Morega la Radio Infinit. Parlamentarul anunţă, la rându-i că le va face cunoscut gorjenilor „cât a furat” Călinoiu de pe urma celor două drumuri pe care le-a modernizat în judeţ: cel de sub munte şi cel de la Ţânţăreni la Crasna.

Ion Călinoiu a reacţionat făcându-l „lingău” pe Morega, după ce, deputatul a declarat, săptămâna asta, la postul nostru de radio că şeful Consiliului este „un obstacol în calea dezvoltării judeţului” şi că Florin Cârciumaru ar fi mult mai bun să conducă Gorjul. Liderul UNPR Gorj izbucneşte: „Acest anaflabet care nu ştie să lege două cuvinte… Îi voi demonstra cât a furat din două drumuri: cel de sub munte de unde a luat şpăgi multe şi cel de la Ţânţăreni-Crasna care a început să se strice”.

Mai multe declaraţii pe www.radioinfinit.ro

Vizualizări: 89

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima ora:

Citește și: