Lista cu viitorii şefi ai CE Oltenia este secretă

Alegerea celor şapte membri ai Consiliului de Supraveghere din cadrul Complexului Energetic Oltenia pare să fie foarte grea! O listă cu 12 nume a plecat deja de la firma de recrutare Kienbaum şi a ajuns la Oficiul Participaţiilor Statului şi Privatizării în Industrie (OPSPI) şi Ministerul Economiei, însă până la această oră jurnaliştii nu au putut intra în posesia ei. Pandurul a încercat în ultimele două săptămâni să facă rost de această listă de la Oficiul Participaţiilor Statului şi Privatizării în Industrie (OPSPI), Fondul Proprietatea, dar şi de la Ministerul Economiei. De fapt, la Minister am trimis şi o solicitare pe legea 544 privind liberul acces la informaţii publice. Nici un răspuns!

Nici cei care s-au înscris pentru acest post nu dau declaraţii: „Nu pot să discut acum despre acest lucru, acum avem o campanie de dus“, a declarat vicepreşedintele PSD Gorj Andrei Maioreanu.

Potrivit unui calendar afişat pe site-ul Ministerului Economiei, rezultatele ar trebui făcute publice pe data de 3 decembrie, iar semnarea acordului pe 14 decembrie. Contactat telefonic, Bogdan Ghiţă, un reprezentant al Ministerului Economiei, a declarat că nu ştie nimic despre Complexul Energetic Oltenia, iar pentru celelalte companii din ţară abia acum este selectată firma de recrutare.

Vizualizări: 197

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: