Liviu Andrieș vrea să califice CSM Târgu Jiu în Final 4

CSM Târgu Jiu este la un meci distanță de Final 4-ul Cupei României iar antrenorul Liviu Andrieș e decis să meargă mai departe în competiție. Pentru o formație nou promovată și prezența în faza aceasta a echipei feminine de handbal este deja o mare performanță.

Antrenorul Liviu Andrieș se așteaptă la un meci destul de greu în sferturile de finală ale Cupei României și își avertizează jucătoarele asupra acestui aspect. ”Este un meci de o importanță aparte, pentru că dacă reușim să-l câștigăm ne vom califica în Final 4-ul Cupei României. Ar fi o premieră pentru echipa noastră. Trebuie să fim foarte atenți, foarte motivați și să ne propunem să câștigăm acest joc”, a precizat Andrieș înaintea meciului de joi, calculând și avantajele echipei sale în acest meci: „Echipa din Mioveni a schimbat din nou antrenorul, e clar că vine cu alt entuziasm, cu altă determinare. Avem un ascendent moral prin cele două victorii obținute împotriva lor, dar asta nu le va împiedica să vină foarte motivate aici. Și pentru ele, a participa la Final 4-ul Cupei României ar fi o performanță deosebită. Primul joc este mai important, ținând cont ce înseamnă acest meci, dar și partida de la Slatina, de duminică, are importanță ei în clasamentul din Liga Florilor. Trebuie să ne canalizăm toate eforturile și atenția pentru acest prim joc. Atuul nostru este că jucăm în fața propriilor suporteri și de fiecare dată am făcut meciuri foarte bune acasă și ne-am vândut destul de scump pielea. Sper ca fanii să fie alături de noi și să câștigăm acest joc”.

Antrenorul se va baza la acest meci și pe public, remarcând aportul suporterilor la meciurile de pe teren propriu: ”Atuul nostru este că jucăm în fața propriilor suporteri și de fiecare dată am făcut meciuri foarte bune acasă și ne-am vândut destul de scump pielea. Sper ca fanii să fie alături de noi și să câștigăm acest joc”.

CSM Târgu Jiu - Dacia Mioveni se joacă joi, 9 martie, cu începere de la ora 18.00, la Sala Sporturilor din Târgu Jiu.

Galerie foto


Vizualizări: 496

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: