Nimic nou după ședința pentru meciul Sepsi – FCU Craiova

Ședința de la sediul LPF s-a încheiat fără a se anunța vreo decizie nouă de la Comisia de Recurs. Singurul anunț făcut e că verdictul final în cazul Sepsi - FC U Craiova s-a amânat din nou și se va afla joi.

După un nou termen în cazul meciului Sepsi OSK – FC U Craiova nu s-a luat încă o decizie concretă referitoare la rejucarea meciului sau la echipa care ar putea câștiga. Conform unor surse verdictul se va anunța joi după ce membri comisiei au mai cerut o zi de gândire dar e posibil să fie anunțat și miercuri, 8 martie.

Cert este că oltenii lui Mititelu sunt ceva mai liniștiți și cred că meciul se va rejuca, ceea ce este un avantaj pentru echipa lor care e în plină formă sportivă.  „Sunt încrezător! Dacă decizia le va aparține celor 5 membri care ne-au judecat astăzi, sunt încrezător. Dacă decizia se ia în altă parte… toate argumentele sunt de partea noastră.  Ședinta a durat mult pentru că au fost expuneri, noi am avut 4 sau 5 avocați. Au fost concluzii pe recursul nostru, pe recursul lor. Eu sunt optimist. Cei de la Sepsi nu au avut niciun argument. Domnul Cristian Jura a vorbit foarte bine, s-a văzut că e altă clasă.

Cei de la Sepsi au recunoscut că meciul se putea juca în continuare. Au avut și eu un avocat și pe domnul vicepreședinte. Au fost sinceri! Au zis că se putea juca, dar arbitrul a luat decizia. Eu zic că efectul dorit de Federație s-a produs. Nimeni nu a mai câștigat cu 3-0 un astfel de meci. Nu poți face așa ceva! În loc să faci o simbioză între relațiile dintre România și Ungaria. Șansa noastră, dincolo de faptul că legea e foarte clară și nu ne impune nicio responsabilitate, este că lipsește din regulament întreruperea meciului pentru xenofobie. Singurele sancțiuni sunt amenda și jucarea meciului fără spectatori”, a spus Adrian Mititelu la încheierea ședinței.

Vizualizări: 732

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: