Doar un punct mai desparte liderul de Jiul Rovinari la Liga 4

Meciurile din Liga 4 Gorj s-au reluat în week-end cu etapa a 14-a în care liderul a făcut un pas greșit. CSO Turceni nu a reușit să se impună la Bălești iar Jiul Rovinari s-a apropiat la doar un punct de prima poziție.

Cel puțin la nivelul primelor două locuri din clasament lupta la Liga 4 Gorj rămâne încinsă mai ales după meciurile din etapa a 14-a în care Internațional Bălești a pus probleme liderului. CSO Turceni a remizat în această etapă, scor 1-1 cu Internațional Bălești, rezultatul permițând celor de la Jiul Rovinari să țină aproape de prima poziție. Jiul a reușit să se impună cu 2-0 în deplasarea de la Jupânești iar echipa pregătită de Ion Lițoiu este acum la doar un punct de prima poziție.

Doar pe cinci dintre terenurile din județ s-au disputat meciuri în week-end, asta pentru că două echipe vor sta la fiecare etapă, după ce două formații înscrise în acest sezon au abandonat competiția din diferite motive.  

În primul meci disputat sâmbătă, scorul a fost egal, 1-1, între Minerul II Mătăsari și Gilortul 2 Târgu Cărbunești.

Scorul etapei a fost stabilit de Viitorul Negomir care s-a impus cu 3-0 în meciul cu Petrolul Stoina iar în ultimul meci al etapei cei de la Petrolul Țicleni s-au impus în deplasare, scor 1-0 cu Minerul Motru.

CSO Turceni și Jiul Rovinari ocupă primele poziții din clasament, la diferență de doar un punct între ele.

Rezultate Liga 4, Etapa 14

Minerul II Mătăsari - Gilortul 2 Târgu Cărbunești 1 – 1

Minerul Motru - Petrolul Țicleni 0 – 1

Viitorul Negomir -  Petrolul Stoina 3 – 0

AS Jupânești - Jiul Rovinari 0 – 2

Internațional Bălești - CSO Turceni 1 – 1

Vulturii Fărcășești și Unirea Țînțăreni au stat

Vizualizări: 840

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: