Liviu Ciobotariu suferă după eşecul de la Iaşi

Pandurii au pierdut un meci important la Iaşi, acolo unde conducerea se aştepta ca echipa lui Liviu Ciobotariu să nu cedeze şi să obţină cel puţin un rezultat de egalitate. Gorjenii s-au prezentat însă ca o echipă deja învinsă la intrarea pe teren, începând jocul timoraţi şi neavând nici o ocazie de poartă în prima repriză per total contabilizând doar o fază periculoasă la poarta ieşeană. Eşecul l-a pus pe gânduri pe noul antrenor al pandurilor care a ţinut după meci să explice nervozitatea elevilor săi prin dorinţa mare de a câştiga.

Liviu Ciobotariu a felicitat echipa gazdă, la finalul partidei de la Iaşi, mai ales pentru dăruirea de care a dat dovadă, exact acel lucru care a lipsit echipei sale. Pandurii au fost lipsiţi de atitudine la acest meci începând jocul foarte speriaţi dar fără motiv, Poli Iaşi fiind o echipă cu probleme care, în condiţiile absenţei a şase dintre titulari, nu ar fi trebuit să le pună probleme gorjenilor. Şi antrenorul Politehnicii Iaşi a lăudat determinarea elevilor săi după meciul cu Pandurii, ieşenii impunându-se mai ales pe seama acestei dăruiri exemplare care a făcut ca Grigoraş să-şi laude jucătorii dar nu şi jocul lor: „Nu am jucat strălucit, însă jucătorii s-au dăruit exemplar. Am luat astfel o gură de oxigen care ne dă o săptămână de linişte. Victoria noastră a fost meritată, oaspeţii având o singură ocazie.”

Panduri fără atitudine

Pandurii au început jocul extrem de slab, dând posibilitatea celor de la Iaşi să domine din primele minute. „Noi am început foarte slab jocul, mai ales că am şi primit acel gol în primele minute de joc. În repriza a doua am reuşit însă, să echilibrăm meciul, s-a jucat mult mai echilibrat şi cred că şi cu puţină şansă puteam să scoatem măcar un egal”, a concluzionat Ciobotariu după meciul de la Iaşi apreciind că dacă Pandurii aveau aceeaşi atitudine şi în prima repriză precum la finalul partidei, alta era soarta jocului: „Dacă aveam atitudinea din prima repriză cum am avut-o în a doua parte, probabil că alta era soarta partidei. Cred că se putea mai mult, mai ales dacă reuşeam egalarea la aceea reluarea a lui Păcurar, dar aşa am avut şi ceva ghinion”, a spus antrenorul.

Nu a căutat scuze pentru jucători

Dacă pe teren nu au avut atitudine, la final de meci unii dintre jucători erau extrem de nervoşi şi s-au luat de arbitrii partidei reproşând eliminarea uşoară a lui Murgan. Ciobotariu a precizat însă că nu are ce reproşa arbitrilor şi că nu vrea să scuze jocul slab al echipei sale: „Ne-am dorit foarte mult să nu pierdem şi cred că aşa se explică nervozitatea din finalul jocului. Această nervozitate s-a datorat şi faptului că nu am egalat la ocazia lui Păcurar şi, pe final, unii jucători au sărit calul”. Tehnicianul a refuzat să comenteze în vreun fel arbitrajul explicând chiar că nu vrea să caute scuze pentru jocul slab al echipei sale: „Eu nu comentez arbitrajul, mă interesează doar echipa mea. Dacă aş vorbi despre arbitri, ar însemna că încerc să găsesc scuze jucătorilor mei”.

Ciobotariu a luat doar un punct de când a preluat Pandurii

Pandurii au contabilizat cu acest eşec opt etape fără victorie, dar în total nouă meciuri oficiale consecutive în care n-au mai învins pe nimeni, ei fiind eliminaţi şi din cupă în această perioadă: „Este foarte adevărat că Pandurii nu a mai câştigat de nouă meciuri şi ne doare asta. Nu-mi rămâne decât să sper că în următoarele jocuri vom reuşi să obţinem şi prima victorie de care aveam atâta nevoie, dar şi mai multe puncte”. Ca antrenor la Pandurii, Ciobotariu are deja trei meciuri pe banca echipei dar nu a reuşit să câştige decât n punct, fiind nemulţumit de această stare de lucruri: ”Credeţi-mă că nu-mi convine deloc faptul că nu am reuşit decât un singur punct de când am preluat Pandurii şi asta vreau să se schimbe cât mai curând.” Gorjenii au susţinut două meciuri în deplasare cu noul antrenor şi doar unul acasă, duminică urmând o confruntare dificilă pe teren propriu cu Rapid.

Vizualizări: 100

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: