Localnicii dintr-o comună din Gorj vor panouri cu informații publice în sate

Localnicii din comuna Stănești vor să fie informați cu deciziile luate de autorități în ședințele de Consiliu Local.


Pentru că oamenii nu pot merge lunar la primărie sau nu pot participa la ședințele consiliului, sătenii ar vrea totuși să știe ce decid aleșii locali, dar și noutăți din comunitatea lor.


 Și informațiile de interes public ar ajunge mai repede la toți sătenii dacă autoritățile ar dori acest lucru. Localnicii au o propunere pentru primar.


"Am fost de multe ori pe la primărie, dar anul trecut chiar am fost mult mai mult față de alte dați și am observat că acolo erau niște hotărâri luate și date de domnul primar și domnii consilieri dar care nu prea se știu exact de populație.

Pentru o mai bună informare a populației nu ar strica dacă în satele principale ale comunei noastre respectiv Stănești, Măzăroi, Călești, Curpen și Vălări s-ar amplasa câte un panou publicitar pentru ca oamenii să citească și ei diversele hotărâri luate la nivel de comună plus alte legi, pentru că așa-i frumos și democratic ca populația să fie informată", a propus un localnic din Stănești.


Inițiativa gorjeanului este de luat în calcul, însă primarul nu a putut fi contactat pentru a oferi un punct de vedere oficial în ceea ce privește propunerea cetățeanului.

Vizualizări: 1,273

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: