Locuitorii din Târgu Jiu își pot spune părerea despre parcarea de la Tribunal

Agenția pentru Protecția Mediului (APM) Gorj anunță publicul că Primăria Târgu Jiu a depus Memoriul tehnic revizuit în vederea emiterii acordului de mediu pentru proiectul "Revitalizare urbană a spațiului aferent parcului Nicu D. Miloșescu, construire parcare subterană și amenajare parc".

APM Gorj a afișat ieri anunțul privind posiblitatea depunerii propunerilor, sugestiilor și observațiilor de către public, în mai multe locuri vizibile din zona derulării proiectului (panourile publicitare din parcul Miloșescu, sediul Tribunalului Gorj, Spitalul Târgu Jiu, toate scările blocului nr.7 de pe Str. Traian).

Într-un termen de 20 de zile, adică până până pe 09.05.2022, publicul va avea posibilitatea să consulte fizic documentația depusă la sediul APM Gorj și să facă propuneri, sugestii, observații pe adresa [email protected], la nr. de fax 0253 212892 sau prin documente depuse la registratura instituției din Str. Unirii, nr.76, Tg Jiu.

Decizia finală privind emiterea/ respingerea proiectului va fi luată de APM Gorj numai după analiza memoriului în ședința Comitetul de Analiză Tehnică ( comitet în care sunt reprezentate toate instituțiile care emit acte de reglementare) și după analiza propunerilor/ sugestiilor/ reclamațiilor înregistrate.

Vizualizări: 3,459

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: